Lokalne vesti

Dani Slobodana Stojanovića

Manifestacija posvećena Slobodanu Stojanoviću po drugi put se organizuje u Požarevcu 4. i 5. oktobra.

U utorak od 13h u okviru obeležavanja dana Slobodana Stanojevića biće položeno cveće na spomeniku glumcu u Sunčanom parku, dok će dokumentarni film i okrugli sto na temu „Filmsko i TV stvaralaštvo Slobodana Stanojevića" biti održani u svečanoj sali Skupštine grada Požarevca u utorak od 13.30h i u sredu od 10h u svečanoj sali Narodne biblioteke „Ilija M. Petrović" .
Promocija zbornika radova pod nazivom „Dani Slobodana Stanojevića 2010" predviđena je za 4. oktobra od 19h u svečanoj sali Narodne biblioteke u Požarevcu .

Dramski umetnik Slobodan Stojanović veći deo života je proveo u Požarevcu, a osim dramom bavio se i televizijskim i filmskim stvaralaštvom.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend