Lokalne vesti

Darko Mitrović nasmejao Požarevljane do suza

U sklopu prvog StandUp festa u Radio Caffe-u Boom93 građanima Požarevca predstavio se popularni radijski i TV voditelj, kolumnista i komičar Darko Mitrović.

U svom 75-minutnom StandUp nastupu Darko Mitrović je Požarevljane vodio kroz razne političke, životne i svakodnevne teme.  Njegov nastup je obilovao prepoznatljiv humor sa elementima drame, komedije i horora, ali i neočekivanih obrta sa srećnom završnicom.

Prvi Lokal StandUp festival u Požarevcu organizuje Centar za učenje stranih jezika LINK UP, a uz podršku Gradskog veća Grada Požarevca. U narednom periodu publika će imati prilike da pogleda i nastupe još dva standupera:

7. decembra – Nikola Radojlović “Ne bih da mračim”

13. decembra Jelena Radanović “Imam plan”

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend