Lokalne vesti

Deca sa Kosova gosti Požarevca

Čelnici Požarevca danas su priredili prijem za 30-ak dece iz okoline Prizrena koji u okviru kulturno-umetničkog društva iz Velike Hoče ovih dana borave u Kučevu i Požarevcu.

Reč je o deci od 10 do 15 godina, a mnoga od njih prvi put borave van Kosova, kaže Zlatko Negovanović, umetnički rukovodilac u kulturno-umetničkom društvu.

Deca su prethodna dva dana boravila u Kučevu gde su dočekala pravoslavnu Novu godinu, a danas su obilazila turističke i kulturno-istorijske lokacije u Požarevcu i okolini.

Gradonačelnik Miodrag Milosavljević je na prijemu petogodišnjoj Milici Đorđević iz Prizrena ispred grada uručio poklone. Kako je rečeno, na prijemu, Milica je jedino dete srpske nacionalnosti koje danas živi u Prizrenu.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend