Lokalne vesti

Deca su dobro

Radomir Šijanović, vodja grupe školske dece iz Požarevca koja je na rekreativnoj nastavi na Zlatiboru, kaže za Boom93 da je zdravstveno stanje dece dobro.

Juče popodne bilo je povraćanja kod 26 dece, ali su tegobe tokom noći nestale i deca su od jutros na planiranim aktivnostima.

Deca su pod 24-časovnim nadzorom pedijatra koji je povraćanje, koje nije bilo praćeno povišenom telesnom temperaturom, dijagnostikovao kao stomačni virus.

Od 120 dece koja su na Zlatiboru od 5. februara, samo se troje mališana vratilo kući pre kraja rekreativne nastave i to, po rečima Šijanovića, ne iz zdravstvenih razloga, već zbog želje da budu sa roditeljima.

Grupa se vraća u Požarevac u subotu , 12. Februara.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend