Lokalne vesti

Dečja predstava “Maštošumske pitalice”

U okviru manifestacije “Кostolačko leto 2019” u petak, 9. avgusta sa početkom u 20 časova, na platou ispred sportske hale u Кostolcu odigraće se dečja predstava „Maštošumske pitalice“.

Vila Ružana i Vila Кata su sestre bliznakinje, ali potpuno različite – jedna je dobra, a druga nevaljala. Кata se sprema za proslavu rođendana i dobijanje najveće vilinske moći, dok Ružana za to vreme radi neke svoje, po običaju, ružne stvari. Ubrzo se pojavljuje patuljak Džin Džoni koji treba da im da njihova nova vilinska imena i najveću moć, ali tu se stvari zakomplikuju. Džin Džon im otkriva da ako Ružana ne promeni svoje ponašanje i ubuduće ne bude dobra, postaće jedna od najozloglašenijih veštica vilinskog sveta. U rešavanju ovog problema, junaci će pomoć potražiti u Vilinskoj enciklopediji.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend