Lokalne vesti

Demant Dragana Miročevića i firme Mega Still

Direktor preduzeća Mega Still iz Podgorice, Dragan Miročević uputio je radiju Boom 93 demant na vest „Kako je Požarevac naseo na priču o donaciji igrališta za decu?“, koja je objavljena na našem portalu u četvrtak. Miročevićev demant prenosimo u celini.

Poštovani,

 

Želimo da vas obavijestimo da smo pročitali jutros navedene netačne tvrdnje vašeg radija Boom. Prije svega želim da vas obavijestim da ste zaboravili da navedete u vašem članku stavku da moja kompanija D.O.O. Mega Still ima 30 zaposlenih, što u proizvodnji, što u administraciji.

Jedina rečenica koju ste pogodili je ta da smo mi donatori. Sa ponosom tvrdim da to i jesmo, što govore brojne uramljene zahvalnice koje imamo okačene u našim kancelarijama.

Izmamili ste mi osmijeh na lice jutros čitajući vaša, navodno, detektivska istraživanja, koja su amaterska.

Na žalost, moram radi javnosti da se obratim i predstavim se javnošću koja je pročitala vaše navode.

Naša kompanija je poznata u Crnoj Gori i Srbiji kao humana organizacija i s time se ponosimo.

Jedina smo fabrika u Crnoj Gori koja proizvodi dječiji mobilijar za javne površine.

Pojavili smo se u Srbiji i kad vam je bilo teško, kada ste imali poplave. Tada smo donirali mnogim opštinama. U ugovorima koje smo potpisali sa tim opštinama jasno je naglašeno da primalac  donacije ima obavezu da plati prevoz i montažu, a mi smo dostavljali igrališta, za šta imamo i otpremnice.

Međutim, pojedine opštine nisu platile troškove navedene u ugovoru nakon naše isporuke i mi ih nismo tužili. imajte to u vidu. Neka im sluti na čast. Što bi naš narod rekao: „Svakom svoje. Bog je veliki i sve vidi“.

Vi ste mene lično uvrijedili i moju porodicu pokušavajući da napravite od mene bitangu i prevaranta,  što vam neće poći za rukom. Imajte to u vidu. Znamo i mi đe se nalazi sud i kako se prave tužbe,  gospodo iz radija.

Što se tiče opštine Požarevac, mi smo imali problem sa carinskim dokumentom koji su nam tražili i tada uredno obavijestili opštinu Požarevac, a oni su se i s tim složili. To je otišlo na sud, ali smo kontaktirali opštinu i predložili im da napravimo aneks (ugovora) kako bi realizovali ovaj humani projekat. Tačnije, kontaktirali smo sa službenicom koja vodi taj projekat, a njeno ime je Svetlana Milutinović. Mi ćemo to ubrzo riješiti.

Naveli ste da imamo 3 firme. Imam, sa tim se i ponosim, Bogu hvala.

Naveli ste da znam da pjevam i da sam nekad bio uspješan muzičar i jesam, Bogu hvala.

NE VIDIM ČEMU SPRDANJE MOM GENETSKOM TALENTU ZA TAKAV DAR.

Pomenuli ste da sam imao neku ljubav u Milanovcu, gdje smo i radili ovaj projekat. Imao sam. Jel’ to nesto loše, NOVINARU?

NAŠA FIRMA ĆE NASTAVITI SVOJ HUMANI RAD KAO I PRODAJU ARTIKALA ŠIROM BIVŠE JUGOSLAVIJE. VI PROPRATITE NAŠ RAD, PA NAS UBUDUĆE POHVALITE JER IMATE RAZLOGA ZA TO.

 

DOO MEGA STIL

DRAGAN MIROČEVIĆ

PODGORICA

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend