Lokalne vesti

Demokrate obeležile 30 godina od osnivanja odbora u Požarevcu

Gradski odbor Demokratske stranke je sinoć u svojim prostorijama obeležio 30 godina od osnivanja u Požarevcu.

Na skupu pored sadašnjih članova i osnivača prvog odbora u Požarevcu prisustvovao je i Zoran Lutovac, aktuelni predsednik Demokratske stranke.

Opštinski odbor DS osnovan je 24. februara 1990. godine. Na prvoj sednici MO za predsednika je izabran dr Ljubomir Jacić.

Stranka je tada imala upisanih 130 članova iz Požarevca i okoline i oni su tajnim glasanjem izabrali petnaestočlani odbor.

Na prvoj sednici MO za predsednika je izabran dr Ljubomir Jacić, za potpredsednika Zvonko Кnežević, sekretara Vojkan Mitrović, blagajnika Marija Gajić.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend