Lokalne vesti

Deratizacija domaćinstava u Požarevcu

Zavod za Dezinfekciju, dezinsekciju i deratizaciju „Visan“ iz Zemuna od 24. marta do 12. aprila 2014. godine sprovodiće sistematsku deratizaciju na teritoriji Grada Požarevca.

Ovom deratizacijom biće obuhvaćena gradska domaćinstva stambeni objekti, gradska domaćinstva individualni objekti, seoska domaćinstva, centralna deponija, seoska deponija, divlje deponije, šahtovi fekalnih kanalizacija, gradska groblja, seoska groblja.

Ova akcija je besplatna. Mole se građani da omoguće nesmetan rad ekipama i pruže razumevanje i saradnju. Sve informacije mogu se dobiti na telefone: 064/ 818-70-13 i 064/ 818-70-47.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend