Lokalne vesti

Devojčica poginula kada je pala sa sprata kuće

Devojčica M. Š. (2) iz Kostolca podlegla je teškim povredama glave zadobijenim nakon pada sa prvog sprata, potvrđeno je Boom 93 u požarevačkoj policiji.

Tragedija se desila u petak uveče dok se devojčica sama igrala na prvom spratu kuće njenog dede. U jednom trenutku, dete je došlo do ivice i palo na unutrašnje stepenište u prizemlju, piše Telegraf.

 Teško povređena devojčica primljena je u kostolački Dom zdravlja odakle je kolima Hitne pomoći preneta u požarevačku Opštu bolnicu. Devojčici  je konstantovana teška fraktura lobanje. Dežurni lekari bezuspešno su pokušali reanimaciju u više navrata, rekao je Boom 93 direktor Opšte bolnice Srećko Bosić.

O slučaju su izvešteni  viši javni tužilac i istražni sudija Višeg suda u Požarevcu, koji nije zahtevao sudsko- medicinsku obdukciju, piše Telegraf.

List navodi  da na prvom spratu kuće u kojoj je devojčica nastradala nije postojala zaštitna ograda. 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend