Lokalne vesti

Dezinfekcija vodovodne mreže u Starom Kostolcu i Drmnu

Od petka 13. do ponedeljka 16. decembra od 7 do 21 čas, vršiće se dezinfekcija vodovodne mreže u naseljima Stari Kostolac i Drmno.

Dezinfekcija vodovodne mreže obuhvatiće Mesne zajednice Stari Kostolac i Drmno, TE-КO B „Drmno“, Arheološki park „Viminacijum“, PD „Georad“ Drmno, “CMEC“ – Кinesko poslovno naselje i kontejner naselje – Drmno.

U periodu u kojem se izvodi dezinfekcija vodovodne mreže građani navedenih naselja i zaposleni u navedenim privrednim subjektima ne smeju da koriste vodu za piće, kao ni za domaćinstvo, ni za napajanje stoke, već isključivo za tehničku upotrebu.

Snabdevanje korisnika pijaćom vodom će se obavljati posredstvom auto cisterni.

Kako je navedeno u saopštenju posle dezinfekcije u ponedeljak od 21 čas pre upotrebe treba ispustiti vodu iz svih slavina u domaćinstvu.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend