Lokalne vesti

Digitalni udžbenici važe 380 dana

Digitalni nastavni materijali ne mogu se koristiti tokom cele osnovne škole, već samo u jednom razredu. Izdavači kažu da poštuju propisane svetske standarde za elektronske knjige

Digitalni nastavni dodatak, koji se u školama koje su informatički opremljene, koristi uz klasični udžbenik, ima „rok važenja“. Roditelji, koji su se javili našoj redakciji, kažu da ih je zbunilo, zašto ispod šifre u knjizi, koja služi za „logovanje“ učenika piše da kod važi 380 dana. Posle isteka tog roka, materijal u digitalnom obliku ne može da se koristi.

Više informacija možete pročitati OVDE.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend