Lokalne vesti

Do kraja godine svi poslovi sa katastrom elektronski

Do kraja godine, svi poslovi sa katastrom će se obavljati elektronski, od kuće ili iz kancelarije, kazao je za Večernje novosti direktor RGZ Borko Drašković.

Danas građani bez odlaska na šalter, putem interneta na računaru ili na mobilnom, sa nekoliko klikova mogu da imaju uvid u status nekretnine, vide vlasničke listove, uknjižbu, zabeležbe…

Umesto papira, mi smo formirali bazu podataka u kojoj građanima omogućavamo da onlajn dođu do 240 setova podataka, koji su potpuno ažurni i autorizovani – ističe direktor Republičkog geodetskog zavoda.

Više informacija možete pročitati OVDE.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend