Lokalne vesti

Dobri rezultati “Presinga”

U svečanim salonima skupštine grada danas je priređen prijem za požarevački FK Presing čiji su takmičari tokom prethodnog meseca postigli zapažene rezultate na tamičenjima.

Generacija dečaka rodjenih 1998.godine zauzela je prvo mesto na Balkan Olimpus kupu u Kateriniju u konkurenciji ekipa iz Hrvatske, Grčke, Makedonije, Albanije i Srbije, dok su

igrača rodjenih 1999. Godine zauzeli drugo mesto na republičkom prvenstvu u Subotici na kojem je učestvovalo blizu 350 klubova iz zemlje.

Direktor i trener Vladimir Vlajović kaže da klub ima 150 igrača raznih uzrasta koji aktivno treniraju fudbal.

Presing se finansira od roditelja i malog broja sponzora, kaže Vlajović koji današnji prijem u gradskoj upravi vidi kao početak saradnje sa gradom čija je pomoć neophodna u daljem razvoju.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend