Lokalne vesti

Dodela pomoći penzionerima opštine Žagubica

Uz pomoć i podršku lokalne samouprave opštine Žagubica, Crvenog krsta i PIO fonda, u toku je dodela pomoći penzionerima sa teritorije opštine Žagubica, koji do sada nisu dobijali pomoć, a čija je penzija ispod 15 000 dinara.

Dodela pomoći  vrši se u prostorijama Penzionerskog udruženja Žagubica.

Stanija Ognjanovic, predsednica udruženja, ovom prilikom je istakla da su u raspodeli pomoći znatno, svojim angažovanjem, pomogli poverenici mesnih zajednica , i dodala da udruženje penzionera ima veoma dobru saradnju sa lokalnom samoupravom i svim opštinskim institucijama.

Paketi sadrže sredstva za ličnu higijenu, prehrambene i druge proizvode, koji će u znatnoj meri pomoći kućni budžet penzionera , a sve što je potrebno za prijavu je poslednji penzioni ček i potvrda da ste član Udruženja penzionera Žagubica.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend