Lokalne vesti

Dodeljene nagrade za najlepše dvorište

Danas su u gradskom zdanju dodeljene nagrade za Najlepše dvorište po konkursu koji su sproveli novine „Reč naroda“, grad Požarevac i JKP „Komunalne službe“.

Bojan Ilić, predsednik Skupštine grada Požarevca je rekao da grad podržava ovakve akcije i dodao da su ideja i motiv ovog konkursa da grad bude lepši i da će ovakve akcije poslužiti ostalim sugrađanima da na sličan način pomognu da kako njihovo okruženje, tako i grad Požarevac budu lepši i uređeniji.

Kako je istakla direktorka NIPD „Reč naroda“, Andrijana Maksimović, cilj konkursa je da i druge ljude navede da sređuju svoja dvorišta.

Prvo mesto i nagrada za najlepše dvorište u Braničevskom okrugu pripalo je Ružici Živković iz Kostolca, a njoj je pripala nagrada od 7.000 dinara, kao i diploma i pretplata na nedeljnik Reč naroda za godinu dana,drugo mesto i nagradu od 5.000 dinara dobila je Svetlana Spasojević iz Požarevca, dok je treće mesto, diploma, pretplata na nedeljnik Reč naroda za godinu dana i nagrada od 3.000 dinara pripalo je Slobodanu i Snežani Nikolić iz Izvorice kod Žagubice.

Konkurs je trajao oko tri ipo meseca i pored nagrada koje su dodeljene, podeljene su i dve pohvalnice. Pohvalnice za uređenje dvorišta dodeljene su Eparhijskom domu u Požarevcu i stambenoj zajednici u Trudbeničkoj ulici broj 25 u Kostolcu.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend