Lokalne vesti

Dodeljene učeničke i studentske stipendija za 2020 godinu

Lokalna samouprava opštine Žagubica, u subotu 18. januara, organizovala je tradicionalno, dodelu stipendija za đake i studente opštine Žagubica za tekucu 2019/2020 školsku godinu.

Dodeljene su ukupno 83 stipendije a svim učenicima,studentima i njihovim roditeljima u ime lokalne samouprave, obratio se pomoćnik predsednika opštine Žagubica Dušan Milosavljević.

Dodeljeno je 50 studentskih  stipendija , 10 učeničkih, 14 apsolventskih i 9 stipendija za master studije. Potpisivanju ugovora sa stipendistima prisustvovala je načelnica Opštinske uprave Smederevka Buckić, viši referent za učeničke i studentske stipendije Merima Đurđević i predsednik komisije za dodelu stipendija Goran Milinković , koji je ovom prilikom izrazio svoje zadovoljstvo.

Lokalna samouprava opštine Žagubica je praktičan  primer lokalne samouprave koja podjednako brine o svim svojim građanima.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend