Lokalne vesti

Dom zdravlja Požarevac odlaže sve redovne kontrole i preventivne preglede žena

Dom zdravlja Požarevac, doneo je odluku da za vreme vanrednog stanja odloži sve redovne kontrole i preventivne preglede zdravih žena.

Odlaže se skrining dojke, skrining grlića materice, papanikolau test i ultrazvuk male karlice.

Kako stoji u saopštenju bez zakazivanja će se primati sva hitna stanja u ginekologiji i akušerstvu (bolovi i krvarenje u trudnoći, krvarenja i bolovi u ginekologiji i porodilje).

Trudnice se primaju za redovne kontrolne preglede i hitna stanja. Onkološki pacijenti se primaju za sve potrebe.

Za posete iz administrativnih razloga  (uputi, doznake bolovanja, recepti) potrebno je da se pacijenti obrate na kontakt telefon i imejl adresu službe uz naznaku za kog izabranog ginekologa, ime prezime JMBG, LBO i kratko obrazloženje potrebe dolaska.

Brojevi telefona na koji pacijenti mogu da se jave su 012/222-666, lokal 151 i 064/815-82-44 ili putem imejl adrese ginekologija@dzpozarevac.rs.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend