Lokalne vesti

Dostupne ulaznice za „poklon“ koncert

50 do 100 ulaznica za poklon koncert grada ženama za 8.mart na biletarnici Centra za kulturu i u Turističkoj organizaciji biće dostupno danas popodne, rekao nam je direktor Aleksandar Lukić.

Gradonačelnik Miodrag Milosavljevic danas je rekao Boom 93 da će ulaznice za koncert koji grad poklanja ženama za 8.mart biti dostupne svim građanima koji su zainteresovani.

Koncert  Nenada Milosavljevića iz grupe „Galija" organizuje lokalna samouprava sa 150 hiljada dinara iz budžeta.

Milosavljević nam je rekao da će na biletarnici Centra za kulturu i info centru Turističke organizacije danas popodne biti pušteno 100 besplatnih karata. 100 karata je podeljeno po javnim preduzećima, 150 medijima, dok je preostalih 120 kod njega i dopunjavaće gde to bude potrebno, navodi gradonačelnik.

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend