Lokalne vesti

Dostupnost podataka

Svi državni organi u Srbiji dužni su da izrade informatore o radu koji su dostupni javnosti, po uputstvu Poverenika za zaštitu informacija od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti.

U Požarevcu je održan seminar koji je organizovala kancelarija poverenika, na kojem je istaknut dobar rad lokalne samouprave u ovoj oblasti u poslednje dve godine, saopštila je gradska uprava.

U saopštenju se navodi da je Požarevac javno pohvaljen od kancelarije poverenika zbog učinjenog značajnog pomaka u postupanju po zahtevima za slobodan pristup informacijama od javnog značaja.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend