Lokalne vesti

Društvo učitelja opštine Požarevac obeležilo 35 godina postojanja

Svečanošću u maloj sali Centra za kulturu, Društvo učitelja opštine Požarevac proslavilo je svoj jubilej, 35 godina postojanja.

Kako je istakla Nataša Nikolić Gajić, predsednik Društva učitelja opštine Požarevac, najvažnije je da se učitelji u školama druže, poštuju i razmenjuju profesionalna iskustva.

„Važno je da škole žive jedna za drugu i jedna sa drugom. Sadašnjost donosi lepe ali i one manje lepe stvari, ali treba da se družimo zajedno i negijemo tradiciju, ljubav i poštovanje“, rekla je Nikolić Gajić.

Bojan Ilić, predsednik Skupštine grada, je rekao da je Požareevac grad sa velikom tradicijom sjajnih učitelja koji su umeli da svoje znanje prenesu svojim učenicima i na tom polju bili inovativni i inspirativni, sa rezultatima kojima se svi ponose.

Takođe, na svečanosti su uručene zahvalnice onima koji su doprineli radu Društva ili su sarađivali.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend