Lokalne vesti

DS delila paketiće

Gradski odbor Demokratrske stranke u Požarevcu organizovao je večeras tradicionalnu akciju pod nazivom “300 srećnih klinaca”.

Reč je o dodeli dečjih  paketića u centru grada, povodom Nove godine po starom kalendaru.

DS tokom januara organizuje tri akcije koje su posvećene deci, kaže predsednik ove stranke u Požarevcu Žarko Pivac.  

"Danas je podeljeno 300 paketića deci mlađoj od 7 godina. Pokloni će narednih dana biti uručeni i mališanima na dečjem odeljenju Opšte bolnice. Uoči Svetog Save paketići će biti podeljenji i deci ometenoj u razvoju", navodi on.

Na ovaj način DS želi da skrene pažnju građana na položaj dece u društvu.

"Statistike pokazuju da je godišnje preko 2.000 dece izloženo nasilju u porodici. Oko 170.000 dece žive u porodicama koje su ispod granice siromaštva. To bi trebalo promeniti", istakao je Pivac.

On kaže da je obaveza političara koji su dobili poverenje građana da takvim porodicama stvore mogućnosti za normalan život.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend