Lokalne vesti

DS Požarevac uz Đilasa

U ovom trenutku vanredni izbori u DS-u nisu potrebni i trebalo bi da se održe nakon parlamentarnih izbora, čije je raspisivanje sve izvesnije, zaključak je gradskog odbora ove partije u Požarevcu.

Predsednik požarevačkog DS-a Goran Petrović kaže da je gradski odbor jednoglasno prihvatio ovu inicijativu, kao što su to ranije uradili ostali lokalni odbori i okružni odbor stranke.

Na taj način data je puna podrška rukovodstvu na čelu sa Draganom Đilasom.

Varedni stranački izbori u ovom trenutku su loši po DS, smatra Petrović i dodaje da će se unutarpartijskim pitanjima raspravljati na sutrašnjoj sednici glavnog odbora stranke.

Demokratska stranka mora da bude ključni faktor ili u opoziciji ili u vlasti i samo tako može da iznese promene u društvu koje se od nje očekuju, odgovorio je Petrović na naše pitanje o mogućnostima približavanja sa SNS-om i pravljenju političkog saveza sa naprednjacima.

Sednici gradskog odbora sinoć je prisustvovalo 65 od 74 člana.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend