Lokalne vesti

DS zahteva da se reši vodosnabdevanje u Požarevcu

Gradski odbor Deokratske stranke u Požarevcu saopštio je da zahteva od nadležnih iz „Vodovoda i kanalizacije“, kao i najviših rukovodilaca grada da što pre utiču na normalizaciju snabdevanja grada vodom.

Požarevac je grad koji i te kako ima novca, što nam potvrđuje i najnoviji rebalans budžeta sa više od 5 milijardi i umesto da se ta ogromna sredstva usmeravaju na rešavanje kapitalnih projekata, kao što je i trajno i sigurno rešavanje jednom i zauvek, vodosnabdevanja grada, kod nas se parcijalnim krckanjem milijardi, menjaju cevi i cevčice, kopaju asfaltni i postavljaju pločasti trotoari.

U DS-u Požarevac smatraju da se problemu vodosnabdevanja treba pristupiti strateški. Pre desetak godina je i postojala Strategija vodosnabdevanja grada i okolnih sela koju su u međuvremenu aktuelne vlasti „zagubile“ i prepustile se stihijskim rabotama, od poplave do poplave, od suše do letnje žege, zaključuje se u saopštenju ove stranke, članice Saveza za Srbiju.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend