Lokalne vesti

DSS očekivala smenu kadrova u Požarevcu

Demokratska stranka Srbije saopštila je danas da je prilikom donošenja rebalansa budžeta očekivala i smenu pojedinih kadrova i javnim preduzećima koji nisu ispuni očekivanja u prethodnom periodu.

Slavoljub Matić je na konferenciji za novinare rekao da su uočene slabosti koje „ne počivaju samo na nesposobnosti državnih organa da učine život u Požarevcu kvalitetnijim, već i čelnih ljudi ustanova bitnih za funkcionisanje grada".

Odgovornost je na gradskim ministrima i dva javna preduzeća Direkcija za izgradnju i Toplifikacija, kazao je on.

Rebalansirani budžet od 3,2 milijarde dinara je rasipnički, sastoji se od četvrtine prenetih sredstava iz prošle godine, a najveći greh u besparici je ne trošiti i ne razvijati gradsku infrastrukturu, kazao je Matić. On je dodao da to znači da je vlast neefikasna ili da se podešava „tajming" za predizbornu kampanju.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend