Lokalne vesti

DSS podnela krivičnu prijavu protiv predsednika Vlade i bivše ministarke finansija

Demokratska stranka Srbije podnela je krivičnu prijavu protiv Mirka Cvetkovića, Predsednika Vlade i sadašnjeg Ministra finansija i Diane Dragutinović, bivše Ministarke finasija zbog zloupotrebe službenog položaja.

Slavoljub Matić, predsednik gradskog odbora DSS kaže da je krivična prijava podneta zbog neprenošenja celokunog iznosa sredstava lokalnim samoupravama koje po Zakonu o finansiranju lokalnih samouprava centralna vlast je dužna da isplati i to u iznosu od 1,7 posto bruto društvenog proizvoda. Na taj način gradu Požarevcu su umanjena sredstva za 40 posto i oštećen budžet za oko 505 miliona dinara zaključno sa 2011.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend