Lokalne vesti

Dunavski pirati odneli 30 tona šina sa pruge

Dunavski pirati, koji su u utorak kod Smedereva s hrvatskog broda „Sloga“ poskidali i odneli 55 metalnih poklopaca, vijke i elektrokablove, demontirali su i odneli sedam kilometara pruge. Plen od 30 tona šina, takođe, prodali su na otpadu u Osipaonici.

Uhapšenu petorku policija je duže vreme pratila i utvrdila da je vođa grupe Zvezdan Topalović (35), a članovi Slaviša Pavlović (31), Željko Branković (33) i Ivan Bojković (22), svi iz Smedereva.

Uhapšen je i Miodrag Jovanović (51) iz Osipaonice kod Smedereva, na čijem stovarištu su nađeni ukradeni kablovi koje je on otkupio za 30.000 dinara.

Ostali predmeti nestali s hrvatskog broda zakopani su u dvorištu „Metalinvesta". S hrvatskih barži je, po proceni „Dunavskog Lojda" u Srbiji, odneto oko 55.000 evra.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend