Lokalne vesti

„Eko oskar“ za PD „TE-KO Kostolac“

Privredno društvo „TE-KO Kostolac“ dobitnik je priznanja – „ECO EXPO Oscar 2014“. Priznanje se dodeljuje za doprinos u očuvanju životne sredine, podizanju ekološke svesti gradjana i rešavanju problema zagadjenja

Dodela priznanja biće organizovana u četvrtak, 20. marta na Medjunarodnom sajmu ekologije „ECO EXPO -Beograd 2014“ u Beogradu.

Na ideju organizatora Zelene Eko planete i Privredne komore Zelene Srbije, u Beogradu će se 20. i 21. marta održati četvrta ECO konferencija. Eco Expo je pokrenuo novu formu konferencija u Beogradu koja okuplja sve kompanije, medjunarodne institucije, razvojne državne strukture, profesionalce iz područja zaštite životne sredine, kao i vezane sektore i delatnosti.

Stadion Event Place će biti centralna lokacija konferencije i ugostiće predstavnike Ministarstva energetike, razvoja i zaštite životne sredine, Agencije za energetsku efikasnost, Sekretarijata za zaštitu životne sredine grada Beograda, Privredne komore Srbije ali i stručnjake iz Evropske banke za razvoj, Svetske banke i Nemačke razvojne banke.

Predavanja, radionice i izložbe okupiće i na stotine profesionalaca iz područja zaštite životne sredine, kao i vezanih sektora i delatnosti. Na ovoj konferenciji publika će dobiti priliku da se upozna sa više od 20 novih tema iz različitih područja energetike i zaštite životne sredine: Voda, Vazduh i Zemlja. Predstaviće se i niz organizacija koje se bave zaštitom životne sredine.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend