Lokalne vesti

Ekološka dečija nedelja, povratak dece u prirodu

Ekološko društvo „Prijatelji Čačalice“ tradicionalno obeležava Ekološku dečiju nedelju koja je počela danas programom u Osnovnoj školi „Dositej Obradović“, a biće nastavljena brojnim aktivnostima koje će se održavati na Čačalici.

Program Ekološke dečije nedelje se zasniva na aktivnostima koje su podređene prirodi i ekologiji.

Program traje uporedo sa obeležavanjem Dečije nedelje, a većina aktivnosti biće organizovana na Čačalici.

U utorak 8. oktobra aktivnosti će biti posvećene slikanju i crtanju prirode Čačalice kao eko sredine, a tema je „Kad bi šuma hodala“.

Sreda je rezervisana za program pod nazivom „Pomozimo drugu da se razvije i uči“ u okviru kog će učestvovati korisnici usluga Centra za dnevni boravak dece.

Četvrtak 10. oktobar predviđen je za dan sporta u prirodi sa centralnom temom „Sportske igre u prirodi“, dok je petak rezervisan za decu iz vrtića i decu iz predškolskih grupa.

U subotu će prvaci svih osnovnih škola sa teritorije grada imati mogućnost da pogledaju film ili predstavu u Centru za kulturu, a svoj ulazak će platiti sa 5-10 praznih limenki.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend