Lokalne vesti

Elektronski upis dece u vrtić i u Smederevu

Predškolska ustanova "Naša radost" iz Smedereva obaveštava roditelje da upis dece u ovu ustanovu se može uraditi i elektronskim putem.

Grad Smederevo u saradnji sa Vladom Republike Srbije – kancelarija za IT i eUpravu omogućila je ELEKTRONSKU prijavu za upis dece u Predškolsku ustanovu „Naša radost“ Smederevo.

Prijava se može obaviti elektronski na Portalu  eUprava.

Elektronsko podnošenje prijave se vrši popunjavanjem obrasca (online) na Portalu eUprave a prilaganje izvoda iz matične knjige rođenih, prebivališta i uverenja o zaposlenju, nije potrebno jer se AUTOMATSKI pribavlja.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend