Lokalne vesti

Evo ko dobija „oktobarsku nagradu“

Vladan Đulaković, Mihajlo Nestorović i Radmila Stjepović dobitnici su oktobarske nagrade koja se dodeljuje povodom Dana oslobođenja Požarevca, 15.oktobra. Pored njih biće nagrađeni i Sportski savez Grada Požarevca i lokalna Turistička organizacija.

Odbor za dodeljivanje nagrada doneo je odluku o nagrađenima povodom 15.oktobra. Odlučeno je da da se novčanim iznosom od 58.770 dinara nagrade direktor Visoke tehničke škole strukovnih studija u Požarevcu, dr Vladan Đulaković, autor i idejni tvorac pozorišnog festivala „Viminacijum fest“ Mihajlo Nestorović i sekretar Društva za cerebralnu i dečiju paralizu u Požarevcu, Radmila Stjepović.

Njima će pripasti i povelja o nagradi.

Grad Požarevac nagradiće poveljom Grada Požarevca lokalni Sportski savez i Turističku organizaciju.

Obrazloženje do objavljivanja ove informacije nije dostavljeno medijima, niti je istaknuto na internet prezentaciji grada. Nije javno obznanjeno ni koji pojedinci i institucije su bili kandidovani za nagrade.  

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend