Lokalne vesti

Fekalni kolektor „Ljubičevo“

Lokalne samouprave Braničevskog okruga, uključujući i grad Požarevac, dobile su preko svojih javnih preduzeća za različite vrste projekata 1,7 miliona evra, na nivou čitavog okruga.

Najveći projekat ima grad Požarevac i reč je o fekalnom kolektoru "Ljubičevo", čija je vrednost 80 miliona dinara.

"Radovi mogu poceti i do kraja godine, a bez ovog kolektora nema razvoja Ljubičeva, što je od velikog značaja", rekao je Goran Petrović, načelnik Braničevskog upravnog okruga.

Za izradu projektne dokumentacije za budući fekalni kolektor Lučica-Prugovo-Poljana izdvojeno je 5,5 miliona dinara, a predstoje tenderi koji će pokazati pravu cenu radova i po završetku tenderske procedure uzabrati izvođača.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend