Lokalne vesti

Filharmonija svira za bebe u Smederevu

Beogradska filharmonija će u istom danu, u subotu 12. oktobra, održati koncerte za bebe u dva grada – u Novom Sadu i Smederevu.

Novosadske bebe će u Galeriji Matice srpske uživati u koncertićima u dva termina, od 11 i 12.30, a smederevske u Centru za kulturu od 12 časova.

„Filharmonijski bejbi bum“ širi se van Beograda, pa će različiti ansambli posetiti gradove u Srbiji.

Koncertom u subotu započinje nova serija nastupa u Galeriji Matice srpske koju je Filharmonija redovno posećivala prethodne sezone i svirala za preko 1.000 beba

Kako navode, filharmonija je toplo dočekana u smederevskom Centru za kulturu početkom ove godine, a sada će prvi put svirati za bebe ovoga grada.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend