Lokalne vesti

Filmski letak u biblioteci

Poznati režiser Slobodan Šijan sinoć je bio gost požarevačke biblioteke. On je predstavio svoju knjigu "Filmski letak".

Svestrani umetnik, slikar, filmski reditelj, scenarista i filmski kritičar u knjizi predstavlja  43 filmska letka iz sedamdesetih godina prošlog veka. Šijan kaže da je knjiga prvobitno trebalo da izadje krajem 90-ih godina kao specijalni broj "New momenta" ali je zbog bombardovanja objavljivanje odloženo.

Tada je tamo bio urednik Branko Vučićević i on je video moje letke iz 70-ih i veoma mu se dopalo. On me je podstakao rekavši mi da napravim komentare uz svaki letak. Tako sam krenuo u pisanje, ali sam iskoristio i druge materijale koje sam imao.  

Knjiga je objavljena u izdanju Službenog glasnika.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend