Lokalne vesti

Golubac dodeljulje podsticajna sredstva za stočarstvo

Opština Golubac raspisala je konkurs za dodelu podsticajnih sredstava za nabavku kvalitetnih priplodnih goveda, svinja, ovaca i koza.

U skladu sa Programom podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja za  2019.  godinu, izvršiće se  dodela  podsticajnih sredstava nosiocima registrovanih poljoprivrednih  gazdinstava, za nabavku kvalitetnog priplodnog podmlatka goveda, ovaca, koza i svinja. Ukupan iznos  sredstava za realizaciju ove mere u 2019. godini, iznosi 1 000 000 dinara.

Podsticajna sredstva su namenska i bespovratna i dodeljuju se za nabavku domaćih ili uvoznih grla, poznatog porekla i pod kontrolom osnovne odgajivačke organizacije.

Više o konkursu možete pročitati OVDE.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend