Lokalne vesti

Grad bez vode 26.oktobra

U utorak će čitav Požarevac ostati bez vode od 9 do 16 časova, saopštio je gradski vodovod.

Kako je radiju Boom 93 rekao Zoran Živanović iz nadzora nad sprovođenjem projekta rekonstrukcije sistema vodosnabdevanja u Požarevcu, na vodoizvorištu će doći do prekida u snabdevanju zbog provera pumpi na crpnoj stanici.

Crpna stanica je novina na vodoizvorištui u funkciji je prepumpavanja  vode iz novog rezervoara u grdsku mrežu.

Kako je ranije najavljeno u vodovodu, gradjani povremena isključenja mogu da očekuju do sredine novembra kada se očekuje završetak svih radova na vodoizvorištu.

Živanović kaže da je u planu izamena pumpi na bunarima vodoizvorišta, kao i da bi gradjani trebalo da očekuju najmanje dva isključenja vode u čitavom Požarevcu.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend