Lokalne vesti

Grad obeležio godišnjicu bombardovanja

Povodom godišnjice od početka NATO bombardovanja SRJ, predstavnici grada Požarevca, vojske i policije, položili su vence kod spomenika Sloboda.

Budući da je u Srbiji zbog pandemije koromavirusa uvedeno vanredno stanje, sam čin polaganja venaca je održan u skladu sa ovim stanjem i uz minimalno prisustvo ljudi.

Podsetimo, operacija „Milosrdni anđeo“ je za 78 dana bombardovanja zemlji nanela štetu od oko 30 milijardi dolara. Od dve i po hiljade žrtava devetnaestoro njih je bilo iz Braničevskog okruga- mladi vojnici i policajci.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend