Lokalne vesti

Grad Požarevac saobraćajnoj policiji kupuje vozilo za vršenje uviđaja

Grad Požarevac je odlučio da ove godine izdvoji oko 1,3 miliona dinara iz budžeta za nabavku novog putničkog vozila za saobraćajnu policiju.

Automobil se nabavlja za potrebe saobraćajne policije, tj. za vršenje uviđaja saobraćajnih nezgoda. Nakon što je sprovedena javna nabavka, zaključen je ugovor sa jedinim ponuđačem, Bibio kar iz Požarevca, na cenu od 1.254.456,33 dinara bez PDV-a.

Rok isporuke je 15 dana, a reč je o putničkom  vozilu srednje klase do 1.500 kubika.

Inače, kako se navodi u planu javnih nabavki gradske uprave u Požarevcu, opravdanost ove nabavke ogleda se u tome što su postojeća vozila saobraćajne policije zbog pređene kilometraže i eksploatisanosti na granici tehničke ispravnosti i njihova dalja upotreba može ugroziti bezbednost zaposlenih. 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend