Lokalne vesti

Grad Požarevac ugostio direktore Predškolskih ustanova Srbije

U gradskom zdanju grada Požarevca održana je osnivačka skupština Udruženja direktora Predškolskih ustanova Srbije.

Direktorka požarevačke Predškolske ustanove, Tanja Lončar je istakla da je saradnja između ustanova namenjenih najmlađima kao i međusobno učenje i pomaganja, neophodno kako bi se odgovorilo na izazove sa kojima se ove ustanove suočavaju.

Kako je gradonačelnik Bane Spasović naveo, grad Požarevac je u toku ove i prethodne dve godine uložio značajna sredstva za sređivanje i opremanje objekata u kojima borave najmlađi sugrađani.

„Uloženo je 18 miliona dinara u sanaciju i adaptaciju mokrih čvorova, kao i 2,5 miliona za postavljanje stolarije ugradnju laminata. Takođe, tu su projekti sanacije krovova, zatim instalacije grejanja u vrednosti od 52 miliona dinara, kao i oko 3 miliona dinara kojim je kupljen nameštaj za opremanje dva objekta“, rekao je Spasović.

Podsetimo, Predškolska ustanova „Ljubica Vrebalov“ u Požarevcu u svom sastavu ima 11 objekata sa preko 2100 mališana, od toga 78 grupa čine mališani na celodnevnom boravku i 25 grupa pripremnog predškolskog programa u gradu i seoskim naseljima i preko 300 zaposlenih.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend