Lokalne vesti

Grad Požarevac upućuje pomoć Kraljevu

Požarevac će Kraljevu za saniranje posledica zemljotresa uputiti pomoć od oko milion dinara, odlučilo je danas gradsko veće.

Zamenik gradonačelnika Vukica Vasić kaže da je osim novčane pomoći Kraljevu potrebna pomoć u građevinskim uslugama i prevozu građevinskog materijala. Ona kaže da se tim povodom  grad Požarevac obratio svim građevinskim i projektantskim firmama na svojoj teritoriji.

Prethodnih dana veliki broj lokalnih uprava u Srbiji doneo je odluku da pomogne stanovnicima Kraljeva čiji su domovi stradali u zemljotresu. Pored većih i bogatijih gradova pomoć su izdvojile i siromašne opštine poput Dimitrovgrada koji je poslao 4.600 građevinskih blokova ili Pirota koji je Kraljevčanima donirao  crep u vrednosti od pola miliona dinara.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend