Lokalne vesti

Grad sanira crne tačke

Grad Požarevac bi u narednom periodu trebalo da sanira nekoliko crnih tačaka u saobraćaju.

U pitanju su lokacije na raskrsnici Lole Ribara sa Šumadijskom i Jug Bogdanovom, deonici Moše Pijade od gradskog parka do autobuske stanice, ukrštanju ulica Vojske Jugoslavije i Miloša Pocerca i ulici 27.aprila u Požarevcu. Obuhvaćene su i delovi  Partizanske i ulice Bože Dimitrijevića u Kostolcu.

Na ovim lokacijama trebalo bi da se urede oznake na putu, postavi nova vertikalna saobraćajna signalizacija i dodatna oprema, poput zaštitnih stubova za pešake. U ulici 27.aprila predviđena je i ugradnja gumenih panela.

Okončana je javna nabavka za izvođenje radova na postavljanju saobraćajne opreme koja je podeljena na 6 partija. Jedini ponuđač bio je PZP Požarevac, a zaključen je ugovor na iznos od 15.818.478,91 dinar.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend