Lokalne vesti

Grad ugostio iscelitelja

Lokalna samouprava u Požarevcu priredila je danas svečani prijem za iscelitelja Erika Perla (Eric Pearl) iz SAD-a. Perl je poznat po tome što je promovisao rekonekciju, alternativni način lečenja koji nema uporište u zvaničnoj medicini.

Perl će u Požarevcu održati seminar o rekonekciji u velikoj sali Centra za kulturu koju mu je grad besplatno ustupio za ovu priliku.

Ispred gradonačelnika i iscelitelja danas su u svečanim salonima skupštine grada bile istaknute zastavice Srbije i SAD-a.

Bivšeg kiropraktičara koji tvrdi da je pre 15 godina iznenada dobio dar energetskog isceljivanja ljudi, u Požarevcu je kao cenjenog stručnjaka u medicini pozdravio gradonačelnik Miodrag Milosavljević.

Perl je danas opisao iskustva svojih klijenata koji su mogli da osete njegove ruke pre nego što ih dodirne.

"Mogli su tačno da mi kažu da li dodirujem njihovo desno rame ili levi skočni zglob. Kada bi otvorili oči pacijenti bi mi rekli da su videli predivne boje i da osete predivne cvetne mirise koje nikada do tada nisu osetili. Počeli su da mi prijavljuju da je došlo do izlečenja. Ljudi su ustajali iz kolica, vraćao im se sluh, vid, pokazivali su mi rezultate laboratorijskih analiza gde se vidi da su izlečeni od tumora", kazao je on.

Perl tokom čitave godine organizuje seminare u svetu. Na sajtu njegove organizacije navodi se da je "do danas obučio više od 60.000 praktičara Rekonektivnog isceljivanja u preko 65 zemalja, dovodeći tako do nastanka spontane generacije iscelitelja širom sveta".

Lična rekonekcija se naplaćuje, a ukupna cena postupka je 333 USD.

Gradska uprava je preko lokalnih medija najavila Perlovo predavanje, a pored toga što mu je besplatno ustupila salu, platila je i prenoćište.

"Ne vidim da promovišemo nešto što nije dobro. S druge strane, ovo grad ništa ne košta osim prenoćišta za doktora Perla. Normalno, pošto je besplatna sala i predavanje je besplatno. Čućemo nešto u alternativnoj medicini što može da bude veoma korisno", rekao je gradonačelnik.

Svečanom prijemu prisustvovali su i zamenica gradonačelnika, pomoćnici za zdravstvo, urbanizam i socijalna pitanja i pojedini članovi gradskog veća.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend