Lokalne vesti

Građani razgovarali sa načelnikom Gradske uprave

Praksa prijema građana kod načelnika Gradske uprave nastavljena je i u ovoj godini, a danas je načelnik Aleksandar Simonović razgovarao sa desetoro građana o problemima koji ih muče, a koji su u prethodnom periodu podneli zahteve za razgovor.

Kako je rekao načelnik, teme o kojima se razgovara sa građanima se uglavnom odnose na komunalna pitanja, legalizaciju objekata, besplatne pravne pomoći, kao i na poslove koji se odnose na inspekcijske službe.

„U toku razgovora sa njima nastojaćemo da im pomognemo i pružimo potrebne informacije, a ukoliko se njihova pitanja odnose na poslove koji nisu u nadležnosti Gradske uprave, uputićemo ih na nadležne organe, jer su im često potrebne samo neke informacije ili da ih povežemo sa određenim službama“, istakao je Simonović.

On je dodao da građani i dalje mogu da podnose zahteve za razgovor sa njim u kancelariji broj 9, a razgovori će i u narednom periodu biti zakazani u zavisnosti od broja podnetih zahteva.

Naglasio je da kada su u pitanju razgovori koji su ranije obavljeni sa građanima, veći deo problema i potreba građana je rešen.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend