Lokalne vesti

Gradonačelnik upozorava i kontroliše

Gradonačelnik Miomir Ilić rekao je da će svi oni koji u narednom periodu ne budu mogli da prate zahteve za poboljšanje rada službi kao servisa građana biti sankcionisani. On je potrdio da je tokom vikenda sa komunalnom policijom kontrolisao rad ugostitelja.

Miomir Ilić kaže da će istrajati na obećanjima da javna preduzeća i sve službe u gradskoj upravi postanu dostupnije građanima i kvalitetnije rade. On je istakao da će u suprotnom biti spreman da izabere druge kadrove, čak i u gradskoj vladi.

Ilić je potvrdio da je sa komunalnom policijom tokom prethodnog vikenda uveče obilazio ugostiteljske lokale u Požarevcu i razgovarao sa vlasnicima. Kaže da je kontrolisao rad u večernjim satima, ali i da su vlasnici upozoreni da moraju da vode računa o javnom redu i miru, kako u svojim objektima, tako i u stambenim zgradama u okruženju.

On je dodao da se radilo o rutinskoj kontroli i da će nastaviti to radi i u narednom periodu. Rekao je da je tom prilikom kontrolisao i rad komunalne policije u koju, kaže ima poverenja. Ilić je, međutim, izbegao da odgovori gde se još mogu očekivati rutinske kontrole gradonačelnika.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend