Lokalne vesti

Gradska opština nabavlja odnose sa javnošću

Gradskoj opštini Kostolac potrebni su odnosi sa javnošću. Tu uslugu za period od najviše jedne godine spremna je da plati 200.000 dinara bez PDV-a. Razumevanje i podrška javnosti u radu, dobri odnosi sa javnošću, stvaranje i održavanje reputacije i komunikacija sa okruženjem je deo opisa posla kojim bi trebalo da se bavi osoba koja će biti angažovana kroz ovu nabavku.

Ponuđači koji konkurišu trebalo bi da imaju najmanje jedno radno angažovano lice koje je obučeno za odnose sa javnošću, odnosno jedno lice sa visokom stručnom spremom u oblasti pravnih nauka sa najmanje 180 bodova sa studija.

Kostolac je spreman da plati ovu uslugu za period od 12 meseci, odnosno dok ne potroši novac opredeljen za odnose sa javnošću.

Ova gradska opština u svom planu nabavki predvidela je i da potražuje usluge informisanja. Tako je za usluge štampanog medija regionalnog karaktera opredelila 304.166 dinara, za radijske usluge 459.166 dinara, a za televiziju 489.400 dinara (svi iznosi bez PDV-a).

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend