Lokalne vesti

Gradski štab za vanredne situacije upozorio na najavljeno nevreme i padavine

Prema podacima RHMZ za teritoriju Grada Požarevca za večeras je najavljen crveni meteoalarm. Oglasio se Štab za vanredne situacije u Požarevcu koji je saopštio da su komunalna preduzeća upozorena na predstojeće nevreme.

Štab je saopštio da su nadležne istitucije obavestile komunalne subjekte da reaguju preventivno, što podrazumeva čišćenje svih kritičnih slivnih mesta u gradu i Кostolcu, u slivu Varoškog brda i najnižih delova grada. Preporučuje se JКP „Кomunalne službe“ da budu u pripravnosti, JP Toplifikacija takođe da obrati pažnju na svoje objekte i JP „Parking servis“ da obrati pažnju na puteve, u domenu svoje nadležnosti.

U narednom periodu uslučaju potrebe stave u pripravnost nadležne službe svojih preduzećakoje su osposobljene  za reagovanje u ovakvim situacijama, jer postojimogućnost njihovog angažovanja.

Podsećaju se pravna lica, vlasnici radnji, zakupci  da kontinuiranoodržavaju higijenu ispred svojih lokala bez obzira što nije radni dan.

Pozivaju se upravnici stambenih zajednica da u dogovoru sa stanarimada preduzmu zakonske mere za održavanje objekata.   

Upućuje se apel investitorima da dodatno obezbede svoja gradilišta

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend