Lokalne vesti

Gradsko veće o trotoarima, zgradi na Bulevaru, trafo polju…

Gradsko veće u Požarevcu usvojilo je danas odluku o posebnim zonama u kojima bi trebalo da se izrade trotoari.

Prema odluci trotoari u širem centru grada biće popločavani, a umesto betoniranje, u ostalim delovima grada vršiće se njihovo asfaltiranje, navodi se u saopštenju gradske uprave. Izuzetak su dva pravca, ulice Čede Vasovića i Bože Dimitrijevića.

Gradsko veće danas je dalo saglasnost za sanaciju zgrade nekadašnje kafane Bulevar. Izrada dokumentacije na osnovu koje bi trebalo da se raspiše javna nabavka.

Veće je Komunalnim službama naložilo da tokom snežnih padavina održava trotoare koji ne potpadaju pod nadležnost kućnih saveta, porodičnih kuća i poslovnih prostora.

Na veću je formirana bosebna komisija koja bi trebalo da izvrši dopunu elaborata opravdanosti izgradnje novog trafo polja u Požarevcu.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend