Lokalne vesti

Gradu Požarevcu uručena nagrada za najhumaniji grad

U svečanim salonima Grada Beograda organizovan je novogodišnji prijem Instituta za transfuziju krvi Srbije, gde su uručene nagrade najboljim organizacijama i pojedincima u 2019. godini.

Gradu Požarevcu je, deveti put za redom, uručeno specijalno priznanje za najhumaniji grad u Srbiji, to jest zbog ostvarnonog nivoa davanja krvi u odnosu na broj stanovnika u gradu.

U ime Požarevca priznanje je primio gradonačelnik Bane Spasović. Takođe na današnjoj svečanosti Crvenom krstu Požarevac určena je „Dijamantska plaketa – šampion solidarnosti“, za najbolje organizovane akcije davanja krvi u zimskoj i letnjoj kampanji Instituta za transfuziju krvi Srbije.

Plaketu u ime Crvenog krsta Požarevac primo je predsednik ove organizacije Milutin Avramović.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend