Lokalne vesti

Grejanje još neizvesno u Požarevcu?

Još uvek nije poznato kada će da počne grejna sezona u Požarevcu. Poslovodstvo preduzeća je nezadovoljno uslovima rada , a direktor JP ''Toplifikacija'' Zoran Repedzić je od ponedeljka na godišnjem odmoru.

Početak grejne sezone koja je trebalo da počne u petak 4.oktobra je pod znakom pitanja, ističe poslovodstvo JP “Toplifikacija“

Radnici su u više navrata pokušavali da razgovaraju sa direktorom, ali su se dijalozi završavali neuspešno, a kako saznajemo Repedzić je od juče na godišnjem odmoru. 

Poslovodstvo strepi da li će i kada grejna sezona konačno započeti.

Nekoliko predstavnika tog preduzeća je svoje nezadovoljstvo pokušalo da danas predoči i gradonačelniku Miomiru Iliću. S obzirom da Ilića nisu pronašli, razgovar bi trebalo da obave sa predsednikom Sindikata i Nadzornog odbora.    

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend