Lokalne vesti

Grejanje na maksimumu

Gradski sistem grejanja radi maksimalnim kapacitetom, saopštila je danas Toplifikacija u Požarevcu. Moguć slabiji kvalitet zbog niskih spoljnih temperatura.

 

 

 

Grejanje u Požarevcu je na maksimumu, kažu u Toplifikaciji. Međutim, niske spoljne temperature u pojedinim delovima dana mogu za posledicu imati nešto niži kvalitet grejanja, napominju u ovom preduzeću.


Tokom ledenih dana sistem toplifikacije u Požarevcu radio je bez većih problema, a građani koje smo anketirali uglavnom kažu da su zadovoljni uslugom i kvalitetom grejanja.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend