Lokalne vesti

Grejanje normalizovano

Grejanje u Požarevcu normalizovano je danas poslepodne, saznaje Boom 93.

U subotu i nedelju grejanje je bilo isključeno tokom dana kako bi se rešio problem oticanja vode iz instalacija u pojedinim delovima sistema. Problema je bilo i danas.

Boom 93 je danas prepodne u Toplifikaciji pokušao da dobije informaciju o kvalitetu grejanja u Požarevcu.

Direktor sektora distribucije u Toplifikaciji Nenad Mišić odbio je da razgovara sa nama zbog, kako je rekao, nekorektnog izveštavanja Boom 93.

Termoelektrane Kostolac isključile su grejanje za gradove Požarevac, Kostolac i okolna naselja tokom vikenda kako bi se otklonili problemi sa gubitkom demineralizovane vode u sistemu grejanja. Izmeren je gubitak od 600 kubika dnevno, što je ometalo rad elektrana.

Najveći gubici zabeleženi su u selu Stari Kostolac od 400 kubika dnevno i 200 kubika u gradu Požarevcu.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend